låsesmeden vælg den rette

Hjælp dine ansatte at finde den rette håndværker, fx låsesmed

Find tjenesteudbyderen/låsesmeden


Få listen over professionelle udbydere af låsesmedtjenester på internettet. Find ud af de tjenester, de leverer, og optimer din indsats ved at indsnævre listen med et par nærliggende tjenesteudbydere. Find ud af deres specialitet ved at besøge deres lokale fortegnelse eller websted, da nogle af låsesmederne er kompetente i boliger eller kommercielle eller i døgnservice.

Find ud af det firma, der kan sende den professionelle efter det ønskede tidspunkt, hvis tjenesten ikke er akut eller presserende. Du kan planlægge din service, når det passer dig.

Se, hvilken låsesmed, der er dækket af fx forsikringer


Find altid ud af, hvilken låsesmed der er dækket af din husejers forsikring, din egen forretningsforsikring, eller hvis det er din bils lås, kan medlemskab af bilforeningen muligvis dække reparationsomkostningerne. Hvis tjenesterne ikke er inkluderet, kan du muligvis finde listen over udbydere, der opkræver en nedsat sats for medlemmerne.

Få omkostningsestimering


Find ud af de anslåede omkostninger for den service, du har brug for. Det er en klog beslutning at få et tilbud fra tjenesteudbyderen, før du får tjenesten færdig. Som mange på det tidspunkt sker det, når du får servicen færdig og senere finder ud af, at du er blevet overbelastet, da du ikke diskuterede prisen, før du benyttede dig af tjenesten.

At få et skøn på den skriftlige formular er den bedste måde, før du fortsætter med tjenesten. Hvis du har et medlemskab, der tilbyder rabatter, skal du sikre dig, at du har det, der er anført i det skriftlige skøn.

Læs låsesmed Anmeldelser

Husk at tjekker deres anmeldeler ud. 

 

Få faktura


Når låsesmedtjenesten er afsluttet, skal du sikre dig, at du får hele den specificerede faktura for den service, der udføres af låsesmedtjenesteudbyderen. Sørg også for, at du har alt, hvad der er nævnt i fakturaen, hvis der skiftes lås, arbejdskraft og nødafgifter. Du har muligvis brug for det senere for at kræve enhver forsikring, du måtte have.

 

Vælg lokalt

Hvis du bor på Frederiksberg så vælg en låsesmed på Frederiksberg og forvent hurtig service. 

 

Vil du have flere gode tips til hvordan du finder den bedste låsesmed så kan du læse mere her på disse to sider; https://www.ewsite.dk/saadan-finder-du-den-bedste-laasesmed/ 

Og.. https://www.mememe.dk/2020/10/08/tips-til-at-finde-en-god-laasesmed-online/