Hvornår skal man hyre en elektriker til at installere underskabsbelysning?

Installere underskabs belysning vælg ret elektriker

Mange mennesker (og ledere) tænker ikke meget over underskabs belysning, før den er installeret i deres køkken. Alligevel er køkkenet et socialt samlingspunkt og en arbejdsplads, så vi har brug for én slags belysning til stemning og forskellige typer at arbejde efter.

I dag vil vores elektriker, Elektriker Lyngby og elinstallatør København forklare, hvordan du installerer underskabsbelysning for at få dit køkken til at lyse.

Under underskabs belysning: Vælg dine lys
Først skal du vælge dine lys. Færdigmonterede spots er nemme at installere, da alt hvad du behøver er en stikkontakt. Fastkablede systemer bør dog installeres af en elektriker

Typer af underskabs belysning inkluderer LED spots, LED- strimler, bånd og reb.

Pucklygter giver flossede lommer af lys. Plads dem omkring 8 til 12 tommer for en mere jævn belysning.
Striplys imiterer oversvømmet lys. Vælg blot armaturer, der matcher længden af ​​dine skabe.
Reb- og tapelys har jævn belysning. De er perfekte til store områder som toppen af ​​dine skabe. Du kan også vælge lyse farver. For eksempel fungerer varme farver bedst til det omgivende lys, mens kølige farver er bedst til opgavebelysning.


Det er vigtigt at købe armaturer fra samme produktmærke for at sikre farvekonsistens og sørge for, at dine kabinetter skjuler lysene. Du skal lave målinger for at kontrollere det.

Trin til installation underskab belysning uden eller med elektriker

Trin 1
Uanset hvilket lysarmatur du bruger, skal du begynde med at sætte lysene, ledningerne og strømhubben på bordpladen for at kontrollere layoutet. Det er bedst at placere lys nær toppen af ​​kabinettet. Derudover skal kablerne nemt nå udgangene.

Trin 2
Når det hele ser godt ud, drej lyslinsen af. Hold og bjerg en kasket på plads på undersiden, og brug en blyant til at markere huller.

Trin 3
Bor huller og sæt derefter hætten på plads og fastgør den med skruer.

Hvis du ønsker at forsænke pucklyset i toppen af ​​skabene, skal du bore hullerne ved hjælp af en hulsav, føre ledningerne og spænde en monteringskappe.

Trin 4
Tilslut derefter lysene, drej og lås.

Trin 5
Fastgør strømstyringen og strømnavet med skruer.

Trin 6
Før ledningerne til strømhubben og tilslut dem til stikket.

Du skal muligvis bore gennem kabinettet for at føre ledningerne på en måde, så du kan skjule dem. I dette tilfælde skal du bruge plastikledningsklemmer til at fastgøre dem og stikke ekstra kabler i mellemrummet mellem skabene.

Trin 7
Sæt ledningen i stikkontakten, og tænd underskabs belysning .

Installation af forskellige typer underskabs belysning


Ledning af LED underskab lys er det samme. Du skal fastgøre dem med skruer og vikle startkablerne for at forbinde lysene sammen. Sæt dem i, og det er det.

Schneider Electric er gode til omgivende belysning. Du skal blot fastgøre dem med de medfølgende clips og sætte dem i.

Tapelys fungerer på samme måde, bortset fra at alt du skal gøre – er at fjerne klæbende pakning og trykke på kabinettet.

Hvad hvis dit køkken er lille? Du kan prøve batteridrevne lygter – peel and stick og tryk derefter på kontakten.

Uanset om det er til en opgave eller indretning, vil dit køkken skinne med underskabsbelysning.

Hvornår skal man hyre en elektriker til at installere underskabsbelysning?


Belysningsledningerne underskabs belysning beskrevet ovenfor er ret ligetil; i de fleste situationer skal husejere dog stadig forbinde den til en strømkilde for at levere 120 volt til det fastkablede lys under skaben.. Vi anbefaler at hyre en elektriker eller el-entreprenør til at bringe strøm til samledåsen.

Desuden, hvis du ikke har stikkontakter i dine skabe, skal du få en professionel elektrikers hjælp til at installere dem, før du fortsætter.

Endelig er den sværeste del af ledningsføringen underskabs belysning at købe de rigtige forsyninger. Du kan støde på detaljerede trin-for-trin forklaringer af installationen, men sandheden er, at hver køkkenopsætning og layout er unik. Det betyder, at den installationsproces, vi tilbyder i denne artikel, ikke passer perfekt til din installation. Efter vores mening er det kun en elektriker, der kan bestemme, hvilke forsyninger der skal købes til ledning under skabslys i dit køkken. Hvis du bor i København og har brug for en elektriker til at installere indendørs belysning, så tøv ikke med at ringe til Københavns Elektriker Rødovre. De leverer underskabs belysning på hele Sjælland.

Du kan måske også lide