Indbrudsikre din virksomhed

For at holde ubudne gæster ude fra dine lokaler og virksomhed – særligt på ferie og om natten, hvis virksomhedens lokaler er lukked ordeligt – kan du følge disse gode råd.

Alarmsystemer

Det kan være en smart at ansætte en elektriker eller låsesmed, som kan få installeret et grundigt tyverialarm eller overvågning til din virksomhed. Dette kan fungere som en ekstra sikkerhed i forhold til din virksomhed, da et alarmsystem vil kunnevirke som ekstra sikring mod indbrud i virksomheden. Du kan finde et godt alarmsystem til din virksomhed og få tilskud til selve installationen.

Sikkerhed udført af låsesmed

Sørg også for at virksomhedens døre og vinduer sikres og lad en professionel kigge på dem. Mange tyves foretrukne adgang til en virksomheds lokaler er ved at bryde døre og gem væk vinduer op. Derfor er det smart at komme en potentiel tyv i forkøbet, ved at sørge for at anskaffe noglerigtigt gode, sikre og stærke låse, og eventuelt også montere en ekstra lås på dørene. I denne omgang kan du også eventuelt vælge at portene og dørene i virksomhedens lokaler skal sikres med nogle låse, som automatisk bliver låst, når der er lukket om aftenen. Du kan bruge denne låsesmeden hvis din butik er i København. De har afdelinger i hele Storkøbenhavn, f.ek.s Låsesmed på Amager, en låsesmed Frederiksberg og en Låsesmed på Nørrebro.

Du kan måske også lide